Ingyenes szállitás

Minden 500 RON fölötti megrendelés esetén a szállitás ingyenes

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba

   +40-769/096051

Back to Top

Termék összehasonlítás

Jelenleg nincs Önnek egyetlen összehasnlitáshoz adott terméke sem

alpha-lipoic-acid

Szabványosított Alfa Lipoic sav 250mg - zsírokban oldódó méregtelenítő

Legyen az első aki értékeli a terméket

Raktárkészlet: Raktáron

97,00 RON
Bookmark and Share

Gyors áttekintés / leirás

Szabványosított alfa-lipoic R sav - 250 mg - 60 kapszula
100 % természetes, zsírokban oldódó méregtelenítő.
Antioxidáns, májtisztitó, vércukorszint szabályozó.


Részletek

A cukorbetegség kezelésének egyik leghatásosabb formája.
Hatékonyan méregteleníti és védi a májat annak elzsírosodása, májgyulladás és túlterhelés esetén Újrahasznosítja a szervezetben található antioxidánsokat.
Elősegíti a cukrok felszívódását és anyagcseréjét amely igen fontos főleg cukorbetegek esetében. Több védelmet nyújt, mint az antioxidánsok többsége. Semlegesíti az anyagcsere folyamán felszabaduló, az oxidáció melléktermékeként létrejövő, vízben és zsírban oldódó oxigén-szabadgyököket.
A legutóbbi kutatások kimutatták, hogy az Alfa Lipoic Sav lassítja az öregedési folyamatokat. Csökkenti az oxigén-szabadgyökök idegsejtekre mért negatív hatását. Hozzákapcsolódik a szervezetben felgyülemlett vas és réz ionokhoz és eltávolítja azokat a szervezetből (a fém ionok igen károsak a szervezetre mivel könnyen és gyorsan oxidálódnak). Fontos szerepet játszik a szervezet energiacseréjében és a vitaminok felszívódásában.
Újrahasznosítja az olyan méregtelenítő hatással bíró vitaminokat, mint például az E és a C vitamin és a fehérjék anyagcseréjének a kiegyensúlyozásával csökkenti a vér koleszterolszintjét. Védelmet nyújt a máj sejtjeinek gyulladás és annak elzsírosodása esetén. Az Alfa Lipoic sav közrejátszik a szénhidrátok/ cukrok anyagcseréjében és hatékonyan hozzájárul a cukorbetegség kezeléséhez, főleg krómmal, vagy króm-pikolináttal társítva. A Chromium terméket megtalálja üzletünkben.
Az intenzív tisztitókúrához, a Linus Pauling Intézet egy hónapon át napi 200-400 mg Alfa Lipoic savtabletta szedését javasolja.
ORGANIKA ezen terméke 100% szabványosított Alfa Lipoic R sav.
Magyarázat: R-ALA az alfa lipoic sav azon formája amely természetes módon fordul elő az emberi szervezetben és az alfa lipoic sav aktív biológiai alakja; létezik mesterségesen előállított S-ALA is, az alfa lipoic sav előállítása során nyert melléktermék, amelyet a szervezet nem használ fel és negatívan hathat a szervezetre. A szabványosítás során szétválasztják az összetevőket és így ez a tehnika igen magas költségekkel jár, azonban a 100%-os R-ALA termék tizenkétszer hatékonyabb mint egy nem szabványosított R-ALA és S-ALA savakat tartalmazó keverék.

További információk

Használat Étrendkiegészitő
Hatékony kúrához a javasolt napi adag: 1 kapszula, reggel 15-30 perccel étkezés előtt.
Intenzív kúra esetén a javasolt napi adag: 2 kapszula, reggel és este 15-3o perccel étkezés előtt Linus Pauling Intézet intenzív tisztitókúrája esetén, a javasolt napi adag: egy hónapon át napi 200-400 mg Alfa Lipoic savtabletta szedését javasolja.
Összetétel
Szabványosított Alfa Lipoic sav 250 mg
Mikrokristályos cellulóz 100 mg
Magnézium sztearát 20 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartósítószert, színezéket, élesztőt, mesterséges édesítőt, búzát, szóját vagy kukoricát.
Gyártó ORGANIKA HEALTH PRODUCTS INC. 11871 Hammersmith Way Richmond ,BC V7A 5E5 CANADA QCM bizonylat– garantált minőség ; ISO 9001 minősítéssel rendelkező cég
Importőr: S.C. PROVITA NUTRITION S.A. Brasov, str. Lunga nr. 73, ap. 2 ,judetul Brasov, ROMANIA www.provitanutrition.com
Bukaresti INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE által engedélyezett termék- notifikációs szám AA/0980/ 2007.02.22
FICARE Seria:AA / nr.0980 / 22.02.2007

Termék címkék

Használjon szóközt a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Írja le véleményét

How do you rate this product? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár
Érték

* Kötelező mezők

A megadott feltételeket teljesitő termék nem található